Saturday, July 16, 2011

Santapan Makan Malam

Teringat dulu2, masa mula2 berjinak dengan dunia horny ni...memang slalu sangat horny...tak kira masa and tempat...ada satu malam ni, i baru lepas mandi...i pakai shorts and singlet je...i pon pasang blue...dalam cerita tu, ada satu scene, couple ni main atas meja...Pendek cerita, i pon beria follow that scene...but, just nak masturbate jela...sambil imagine ada org depan i...i pon duduk atas meja...siap tolak kerusi ke belakang, ala2 ada org duduk depan tu...dah siap2 naked, kangkangkan kaki i luas2, i pun start ramas2 breast i...sbelah tangan lagi, gentel biji i...emmm...sedaaap...
sambil bayangkan ada orang kat depan, jilat i punya biji....sampai pejam2 mata i....dah nak klimaks tu, i bukak mata, tengok, daddy i duduk depan i....dia tengok je, tapi muka macam dah geram, nak jilat biji i....i pon terus stop...i tanya daddy, dah berapa lama dia dah tengok i...dia kate, dalam 2-3 minit jugak la..and suddenly he ask me...can daddy help you baby?macam orang ngantuk diberi bantal, i angguk je...impian menjadi kenyataan ni...then, daddy terus luaskan lagi kaki i...terus dia sembamkan muka dia dekat pussy i....lidah dia yang kasar tu, menari-nari dekat biji i, laju je...sambil dia jilat, i tengok je, makin horny i....i suruh dia jilat sampai i cum...dia ok je...makin laju dia jilat....terangkat2 bontot i...and then, sambil jilat, dia finger fuck i...sedapnya, jari dia yang kasar tu....arghhh....after i cum....i terus turun, isap batang dia pulak...mmg keras sangat batang dia...i jilat macam i jilat ice-cream...i jilat sampai dia mengerang2...and then, i terus duduk atas dia...i terus enjut2 dia...laju2...sebab i tak tahan sangat....suddenly, dia suruh stop, and suruh i duduk atas meja...dia berdiri, kangkangkan i, and terus cucuk i...arggghhhh...sedapnya.....and dia sorong tarik slow2....and suddenly terus laju2....i terus rasa nak cum...i pon suruh daddy cucuk i laju2....arghhhhh...terus i cum....but, daddy i terus enjut2 i...i tak tahan sangat.....biji i dah geli sangat2...i rasa nak terkencing, and tiba2 dia cabut and terus pancut atas perut i....i terasa, air i meleleh je....i bgtaw daddy, terus dia jilat lagi, nak bagi kering....i terus menggeliat kat atas meja tu....bukan makin kering, makin basah pussy i....and i cum for the 3rd time....i terus terbaring atas meja tu....

1 comment:

  1. hi baby. .
    best la ur story. .
    simple and steamy. .
    really wish that we can share our fantasy together one day. .keep it up k! ;)

    ReplyDelete