Saturday, July 30, 2016

Kesunyian..

Hai..

Aku dah lama tak dapat belaian seorang lelaki..

Siapa2 berminat nak phone sex?

Kata Laluan : Pantat Basah

01123797121

Sunday, May 22, 2016

Rawatan

" Ayah, Fila dah berapa hari tak sihat.."

"Ermmm..kau ni ada2 saja la..siap2 lah, aku bawak kau berubat.."

"Baik ayah.."

Bukan senang ayah nak bawak aku keluar..walaupon jumpa doktor..selalu dia suruh makan panadol je..tapi hari ni, mood dia baik kot..

" Fila, ko pakai baju yang ayah belikan untuk kau tu.."

"Ye ayah.."

Sambil aku sarungkan dress kuning paras lutut, aku rasa pelik..tapi, aku ikut je..

Dalam kereta, aku dgn ayah memang senyap je..ayah memang tak banyak cakap..

"Aku bawak kau berubat kat kawan aku..aku tgk kau ni pucat smcm je..klu bawak klinik pon, dia bg panadol.."

Aku hanya mampu mengangguk..aku ikut jela..dapat hilangkan sakit ni pon, dag okay sangat..

Selepas 1jam, sampai tempat kawan ayah aku..ayah aku suruh tunggu dalam kereta sementara dia jumpa kawan dia...
10mnt kemudian, dia panggil aku masuk..

Nama kawan ayah aku, Pak Lid..sebelum Pak Lid start buat rawatan kat aku, dia borak2 dulu dgn aku ngan ayah..

Tak lama tu, sebelum start rawatan, Pak Lid, suruh aku minum air kosong..dia suruh aku duduk atas kerusi, menghadap dia..Ayah aku,perhati,aku, dari jauh..

Pak Lid check 1 badan aku..pastu dia panggil ayah aku..dia pon terangkan, yang aku ni kena buatan orang..so, nk ubatkan aku, ayah aku pon kena berubat sekali..Awalnye, ayah macam xsetuju, dia suruh aku je. Tapi Pak Lid berkeras..akhirnya ayah setuju..

Pak Lid mulakan rawatan dekat aku dulu...aku duduk menghadap Pak Lid, sambil dia baca ayat2 yang aku sendiri tak faham..nampak kumat kamit je...lepas dia asapkan aku, dia suruh aku duduk dlm bilik..ada rawatan lain..sementara aku berehat, Pak Lid mulakan rawatan dekat ayah aku..

Apa yg Pak Lid buat kat ayah aku, aku pon tak taw..sebab pintu tertutup..sampai aku terlelap, sebab lama sgt..

"Utk rawatan kedua ni, ayah awak yg kena buat sbg syarat..tp, jgn risau..sebab Pak Lid akan ajar ayah awak..sekarang ni, awak pegi mandi bersih2 dgn air limau ni, pakai baju yg Pak Lid siapkan.."

Aku ikut je arahan Pak Lid...

"Sekarang kamu baring atas katil ni, kamu kena pandang mata ayah kamu sepanjang rawatan ni..faham?

"Faham Pak Lid.."

Rawatan pon mula..ayah akan ikut apa yg Pak Lid baca..tak lama tu, aku tgk Pak Lid keluar dari bilik..ayah pulak, pergi kat pintu, dan kunci pintu..aku cuba bertanya, tapi suara aku mcm terkunci...aku cuba bergerak, tp aku xmampu..semacam berat je..tapi aku tak terfikir apa2..

Ayah makin hampir dgn aku..dengan senyuman yang penuh makna, dia twrus mencium pipiku..sambil meleraikan kain batik yang aku pakai..bila ayah cium kat leher, aku terus rasa berdebar..nafsu membuak2..

Tangan ayah mula menggentel puting aku..aku cuba utk menolak, tapi aku tak mampu..gentelan ayah tu membuat aku tak tentu arah...

"Ayah, jgn gentel puting lama2..tolong hisap puting Fila..tolong ayah, Fila tak tahan sgt ni..;

Aku sendiri terkejut bila aku cakap macamtu..tapi,ayah senyum je..dan twrus menghisap puting ku dgn rakus..sambil menggentel puting ku dgn lidah, tgn ayah mula merayap ke bawah..terasa jari2 ayah mula menyelak bibir pantatku..jari2 ayah mula mencari biji ku..

Aku kegelian bila ayah menggentel biji ku dgn laju...aku makin xtahan bila ayah isap,puting sambil gentel biji aku..makin lama, makin sedap..sampaila aku rasa nak terkencing sgt..

"Ayah.....tak tahan ayah...."

"Nak klimaks ye anak ayah ni..."

Ayah aku senyum sambil gentel biji aku laju2...sampai la aku klimaks..aku rasa 1bdn aku kejang..mcm kena letrik..tp, nikmatnye...nafas aku turun naik menahan sedap...

"Anak ayah ni dah sedia ye nak kena kongkek...berair je pantat tu..xsabar nak rasa batang ayah ni ye..."

Terus ayah aku lipatkan kaki aku ke atas, dan tekan batang dia perlahan2 kat pantat aku...aku xmampu nak buat apa..aku mcm kena pukau...dah separuh btg ayah masuk, aku terasa sakit. Ayah mcm tau, dia berhenti kejap...

"Anak ayah sakit ye..kejap lagi tak sakit..lg sedap dari td..silap2 kau nnt yang merengek2 minta kat aku.."

Ayah terus tekan batang ayah sampai habis...perlahan2 ayah jolok pantat aku..sambil2 tu dia gentel biji aku..makin tak tahan aku...aku terus mendesah...merengek...

"Ayah..enjut lg ayah..Fila tak tahan..sedap ayah...ayah jgn berhenti...Fila janji Fila bagi pantat Fila bile2 ayah nak.."

"Kau yang janji ye Fila nak bagi aku pantat bile2 aku nak..aku tak paksa.."

"Ye ayah..ayah tak paksa..Fila yang nak bagi.."

"Bagus..meh ayah bagi kau sedap2 ye.."

Ayah pon enjut pantat aku laju2..tak lama kemudian...

"Ayah, Fila nak klimaks dah...tak tahan ayah.."

"Ayaaaaaaaaahh...ahhhhh...sedaaaaapnye ayaaah..Fila dh klimaks..."

Sambil aku menahan kesedapan..ayah teruskan lagi enjutan, xlama tu, ayah pon klimaks..ayah tersenyum puas...dia cium bibir aku..

"Terima kasih anak ayah..jgn lupa janji kau pada ayah.."



Friday, June 13, 2014

Gores dan Menang...

Aku baru je graduate...apply sana sini kerja..memang susah nak dapat kerja yg sesuai dgn apa yg kita belajar..Aku apply la 1 job ni..sales & marketing katanye..blh dpt riban2...aku yg naif ni pon percaya la..Aku pon pergi interview, and dapat kerja tu...memang terkejut la..bangga pon ye gak kn...esoknye start kerja, benda yang aku kena buat adalah, pergi kat 1 shopping mall ni, and convince orang utk join contest kitaorg...ini rupanya kerja aku...haih..menyesal betul..tapi, pikir kan gaji yg kononnye byk tu, aku pon tabahkan la hati...

Rupanya susah gak nak convince kan org tuk join contest ni...then, boss aku suruh lunch dulu...aku pon pegila...boss aku ni melayu, tua 5thn je dr aku...aku panggil abg X..tengah2 makan, bos aku datang dgn member dia...dorang join skali makan...

" B, abg nak tolong B dpt sales bulan ni...so, abg nak B convince kan kawan abg ni..blh kn?Tapi jgn bgtau org lain abg tolong B k..." Aku pon angguk jela..dalam hati sronok bukan main lagi...

"So, mmber I cakap u baru start keja ari ni..that's y i nak tolong..lepas ni makan ni, u blh la start buat sales and marketing u kat i.."

Lepas sejam lebih explain, en.Z ni nampak berminat, tapi dia still main tarik tali dgn aku...

"Okla B, cmni, bagi I masa sampai esok...then I'll call u okay..."

Aku pon setuju jela..

Esoknya...dia call aku...suruh pergi ofis dia...after lunch aku pon pegi....sampai2 je, aku terpegun dgn ofis dia..walaupun kecik, tapi menarik...aku pon terus ke bilik dia...memang dia dah standby tunggu aku...tak lama tu, PA dia datang bawak air utk both of us...

Sambil borak2 tu, kami minum la...Tiba2 aku rasa nak terkencing sangat ni..Aku pon pegila toilet...yang bestnya, dia ada private toilet dalam bilik dia...lepas dah kencing tu, aku still rasa semacam kat pussy aku...rasa berdenyut-denyut..aku cuba cover, tapi makin lama, makin kuat...

"B, u nampak macam tak sihat je..."

"Eh, xla, i sihat je ni...cuma rasa tak selesa sikit.."

"Tak selesa?"

"Yes..Pussy i berdenyut-denyut.." Alamak..terlepas cakap..."errr..I mean kepala I berdenyut-denyut.."

" Oh...yeke kepala u? ntah2 betul pussy u x?meh i check..u baring kat sofa i tu"

"emmm..okay.." 

"okay, now u kangkang kan kaki u..." sambil tolak peha aku ke atas..

"eh, i igt u nak check kepala i..." terus aku kepit kaki aku...

" B, kalau kepala u, cmne i nak check...I pandai check pussy and breasts je...hehehe.."

" jangan la cmtu u..malu la i..."

"B, its ok..i juz nak check je...okay...I know how to stop ur pussy dari berdenyut..now juz relax and kangkang luas2.." 

Then, I nampak panties I kat tangan dia..aku terkejut yang dia tanggal panties aku..yang mana aku tak sedar pon..

"B, u relax k...I nak check..."sambil jari dia menggentel biji kelentit aku yg berdenyut-denyut tu..

" mesti biji u dah tak berdenyut-denyut kan....now i stop, mesti berdenyut balik kn?"

"haah, yela..jadi mcm mana ek..I kena gentel jela biji i ni?" soalan bodoh yg tkerluar dari mulut aku..

"hahaha..B, I kn ada..i blh tolong u..u juz relax and enjoy k..."

Serentak tu, laju je dia gentel biji aku...geli tapi sedap...xpernah rasa cmni...terangkat2 bontot aku menahan geli2 sedap tu...tiba2 aku rasa sesuatu yg sgt sedap, bdn aku rasa panas, kaki aku kejang, dan terasa air keluar dari pussy aku...

"cmne, sedap?dah hilang denyut belum?"

"ermmm...tadi dah..ni bdenyut balik ni...cmne?"

"B, itu baru step 1, byk lagi step..now u bukak semua baju and skirt u..."

Aku pon rela je bukak...and aku duduk balik kat sofa tu...

then. dia suruh aku sandar kat sofa tu, and kangkangkan kaki..sambil dia melutut kat bawah...mata dia tengok kat pussy aku je, sambil tgn dia menyelak pussy aku tuk cari biji aku...dia gentel lagi, aku enjoy je sambil pejam mata..tbe2, aku rasa sejuk kat biji aku, and rasa geli tu btambah sedap..bila aku tgk, rupanya, dia tgh jilat biji aku....aku tkejut tapi aku makin khayal dgn jilatan dia...

automatik aku meramas rambut dia sambil mengerang-ngerang...lagi rancak dia jilat pussy aku...xlama tu, aku klimaks...then, dia pulak yg bukak seluar dia..

"B. now I nak u tolong hilangkan denyut kat batang I...boleh kan...u isap je.."

Aku pun ikut je la apa yg dia nak...mula2 memang susah sebab aku xbiasa...lama2, makin laju aku isap, makin kuat dia mengerang...

Then, dia suh aku benti isap batang dia, and dia suruh aku menonggeng...dia gentel biji aku lagi skali, lagi sedap dari tadi, sebab biji aku tergantung-gantung bila aku tonggeng...and dia cuba gak jilat biji aku...then, pelan2, dia masuk kn btg dia...mula2, memang pedih...tp, dia buat sgt slow and steady...lama2, jadi sedap..lagi sedap dari dijilat or digentel...sambil dia fuck, dia gentel biji aku yg tergantung-gantung tu...dgn air pussy aku, gentelan tu jadi licin, yg buat aku tambah stim...makin sedap, aku pon suh dia fuck laju sikit, sebab aku nak klimaks dah....xlama tu, aku pon klimaks...aku menjerit ksedapan, tapi xlama, sebab tiba2 mulut aku disumbat oleh 1 lagi batang...aku pelik, sebab batang mr.z still fuck aku..aku pandang atas..rupanya bos aku....

bersambung....