Followers

Friday, June 13, 2014

Gores dan Menang...

Aku baru je graduate...apply sana sini kerja..memang susah nak dapat kerja yg sesuai dgn apa yg kita belajar..Aku apply la 1 job ni..sales & marketing katanye..blh dpt riban2...aku yg naif ni pon percaya la..Aku pon pergi interview, and dapat kerja tu...memang terkejut la..bangga pon ye gak kn...esoknye start kerja, benda yang aku kena buat adalah, pergi kat 1 shopping mall ni, and convince orang utk join contest kitaorg...ini rupanya kerja aku...haih..menyesal betul..tapi, pikir kan gaji yg kononnye byk tu, aku pon tabahkan la hati...

Rupanya susah gak nak convince kan org tuk join contest ni...then, boss aku suruh lunch dulu...aku pon pegila...boss aku ni melayu, tua 5thn je dr aku...aku panggil abg X..tengah2 makan, bos aku datang dgn member dia...dorang join skali makan...

" B, abg nak tolong B dpt sales bulan ni...so, abg nak B convince kan kawan abg ni..blh kn?Tapi jgn bgtau org lain abg tolong B k..." Aku pon angguk jela..dalam hati sronok bukan main lagi...

"So, mmber I cakap u baru start keja ari ni..that's y i nak tolong..lepas ni makan ni, u blh la start buat sales and marketing u kat i.."

Lepas sejam lebih explain, en.Z ni nampak berminat, tapi dia still main tarik tali dgn aku...

"Okla B, cmni, bagi I masa sampai esok...then I'll call u okay..."

Aku pon setuju jela..

Esoknya...dia call aku...suruh pergi ofis dia...after lunch aku pon pegi....sampai2 je, aku terpegun dgn ofis dia..walaupun kecik, tapi menarik...aku pon terus ke bilik dia...memang dia dah standby tunggu aku...tak lama tu, PA dia datang bawak air utk both of us...

Sambil borak2 tu, kami minum la...Tiba2 aku rasa nak terkencing sangat ni..Aku pon pegila toilet...yang bestnya, dia ada private toilet dalam bilik dia...lepas dah kencing tu, aku still rasa semacam kat pussy aku...rasa berdenyut-denyut..aku cuba cover, tapi makin lama, makin kuat...

"B, u nampak macam tak sihat je..."

"Eh, xla, i sihat je ni...cuma rasa tak selesa sikit.."

"Tak selesa?"

"Yes..Pussy i berdenyut-denyut.." Alamak..terlepas cakap..."errr..I mean kepala I berdenyut-denyut.."

" Oh...yeke kepala u? ntah2 betul pussy u x?meh i check..u baring kat sofa i tu"

"emmm..okay.." 

"okay, now u kangkang kan kaki u..." sambil tolak peha aku ke atas..

"eh, i igt u nak check kepala i..." terus aku kepit kaki aku...

" B, kalau kepala u, cmne i nak check...I pandai check pussy and breasts je...hehehe.."

" jangan la cmtu u..malu la i..."

"B, its ok..i juz nak check je...okay...I know how to stop ur pussy dari berdenyut..now juz relax and kangkang luas2.." 

Then, I nampak panties I kat tangan dia..aku terkejut yang dia tanggal panties aku..yang mana aku tak sedar pon..

"B, u relax k...I nak check..."sambil jari dia menggentel biji kelentit aku yg berdenyut-denyut tu..

" mesti biji u dah tak berdenyut-denyut kan....now i stop, mesti berdenyut balik kn?"

"haah, yela..jadi mcm mana ek..I kena gentel jela biji i ni?" soalan bodoh yg tkerluar dari mulut aku..

"hahaha..B, I kn ada..i blh tolong u..u juz relax and enjoy k..."

Serentak tu, laju je dia gentel biji aku...geli tapi sedap...xpernah rasa cmni...terangkat2 bontot aku menahan geli2 sedap tu...tiba2 aku rasa sesuatu yg sgt sedap, bdn aku rasa panas, kaki aku kejang, dan terasa air keluar dari pussy aku...

"cmne, sedap?dah hilang denyut belum?"

"ermmm...tadi dah..ni bdenyut balik ni...cmne?"

"B, itu baru step 1, byk lagi step..now u bukak semua baju and skirt u..."

Aku pon rela je bukak...and aku duduk balik kat sofa tu...

then. dia suruh aku sandar kat sofa tu, and kangkangkan kaki..sambil dia melutut kat bawah...mata dia tengok kat pussy aku je, sambil tgn dia menyelak pussy aku tuk cari biji aku...dia gentel lagi, aku enjoy je sambil pejam mata..tbe2, aku rasa sejuk kat biji aku, and rasa geli tu btambah sedap..bila aku tgk, rupanya, dia tgh jilat biji aku....aku tkejut tapi aku makin khayal dgn jilatan dia...

automatik aku meramas rambut dia sambil mengerang-ngerang...lagi rancak dia jilat pussy aku...xlama tu, aku klimaks...then, dia pulak yg bukak seluar dia..

"B. now I nak u tolong hilangkan denyut kat batang I...boleh kan...u isap je.."

Aku pun ikut je la apa yg dia nak...mula2 memang susah sebab aku xbiasa...lama2, makin laju aku isap, makin kuat dia mengerang...

Then, dia suh aku benti isap batang dia, and dia suruh aku menonggeng...dia gentel biji aku lagi skali, lagi sedap dari tadi, sebab biji aku tergantung-gantung bila aku tonggeng...and dia cuba gak jilat biji aku...then, pelan2, dia masuk kn btg dia...mula2, memang pedih...tp, dia buat sgt slow and steady...lama2, jadi sedap..lagi sedap dari dijilat or digentel...sambil dia fuck, dia gentel biji aku yg tergantung-gantung tu...dgn air pussy aku, gentelan tu jadi licin, yg buat aku tambah stim...makin sedap, aku pon suh dia fuck laju sikit, sebab aku nak klimaks dah....xlama tu, aku pon klimaks...aku menjerit ksedapan, tapi xlama, sebab tiba2 mulut aku disumbat oleh 1 lagi batang...aku pelik, sebab batang mr.z still fuck aku..aku pandang atas..rupanya bos aku....

bersambung....





















Monday, May 26, 2014

Permintaan untuk di'kerja'kan...

Hai..
Dah lama baby tak jenguk blog ni...
Okay, camni, ada member ni, dia perlukan duit, jadi dia minta tolong korang...
Nak taw lebih, email baby k...
Preview tuk korang..

Monday, September 16, 2013

Si Pemuas Nafsu...

Segar di ingatan, kejadian yg membuka peluang untuk aku meneroka seluruh tubuh gebunya...Semuanya terjadi pada 3 tahun lepas, 2 tahun selepas kami kehilangan tempat bergantung..Kami telah berjanji untuk menjaga antara satu sama lain, tidak perlu orang lain untuk menjaga kami..Peninggalan dari kedua ibu bapa cukup untuk menyara kami sehingga aku layak bekerja di syarikat peninggalan ayah kami..

Aku, selaku anak sulung bertanggungjawab untuk menjaga makan minum adik ku...Pagi itu, seperti biasa, aku menyediakan sarapan, sedang aku membakar roti dari toaster klasik kami, perut aku memulas...Aku terpaksa ke tandas...Tiba-tiba, aku terbau hangit, lantas aku membersihkan apa yang sepatutnya, dan meluru keluar untuk mengambil roti yang hangus. Setibanya aku di dapur, roti yg ku bakar tiada di toaster..Aku terpana seketika...Terdengar suara kecil di cuping telinga ku, " Abg, baby dah tolong abg keluarkan roti tu lah.." Itulah suara adik kesayangan ku, yg ku panggil baby, umurnya menjangkau 12tahun.."Abg tak sejuk ke?" Aku pelik dgn soalan yg baru saja tkeluar dari bibir mungil adik ku..."Kenapa tanya mcm tu baby?"
"Xdela, abg xpakai apa2 pon..." Baru aku tersedar yg aku tak sempat memakai seluar....

"Errr...ari ni, ari bogel kita la baby.."Terpacul 1 alasan yg tidak logik..."Ye ke bang?Baby pon nk la.."Lantas dia menanggalkan pakaiannya satu persatu...Terserlah tubuh nya yg ku kira, sedang2 elok..seperti buah yang ranum....Teteknya sederhana, tapi cukup indah dengan putingnya berwarna coklat cair...bontot nye bulat, pantatnya, berbulu halus dan cukup tembam untuk gadis sebayanya...

Sejak dari kejadian itu, bermula lah kisah indah kami, kisah yang penuh dengan kasih syg lebih dr seorang abg utk adik, syg yg penuh dgn keghairahan dan nafsu...Manjanya baby dgn aku, sehingga dia akan duduk di riba ku sewaktu menonton tv...sambil mnonton tv, dia akn menggesel2 kn pantatnya di peha ku...sehingga terasa pantatnya basah, dan dia akan terus menggesel sehingga dia sendiri mengerang...Aku hanya mampu menahan pada peringkat awal..sehinggalah satu hari, dia mula menggosok batang ku yg mengeras dengan aksi manja baby yg sering menggesel bibir pantatnya dia peha ku...

"Abg, knapa keras ye?Baby perasan, kalau baby gesel pantat baby, mesti btg abg keras.." sambil dia mengusap kepala pelir ku...."Abg rasa sedap bila baby buat mcm tu, tu yg keras...dia akn keras bila baby gesel pantat baby, bila baby gosok2 btg abg..baby nak buat something yg best x?" "Nak!Apa baby kena buat?"" Baby ikut je cakap abg ye.."

"Ok, baby duduk mcm biasa je...baby tgk je tv..nnt baby akan rasa seronok bila abg buat sesuatu kt baby.."
Terus dia mengikut arahan ku...Aku mulakan dengan menggentel puting perlahan2...sehingga keras...aku bisik padanya, "sedap?", dia hanya mampu menganggukkan kepala...Aku teruskan sehingga dia bersandar di dada ku..Dengan posisi duduk dia yg meletakkan kakinya kebelakang atau pun seperti "duduk katak" diatas riba ku, menyenangkan aku untuk meneroka pantatnya yg tembam dan gebu...Bibir pantatnya yg terbuka sedikit, memudahkan aku untuk mencari biji kelentitnya...Pantatnya yg basah, melajukan aktiviti menggentel biji kelentit baby...."Abaaaaaaaaaang...emmhhhh...abaaaaaaaaaaaang..." serentak dia memegang tgn ku dgn kuat....Klimaks...Dadanya berombak kencang kerana kesedapn yg melanda...

"Abg, sedap la abg buat td..baby nak lg la..."

"Boleh, tp, baby tlg abg dulu boleh?"

"Okay, blh.."

"Baby letak btg abg, dlm mulut baby ye..Macam baby makan aiskrim malaysia tu..tp, jgn kluarkan gigi.."

Baby angguk dan terus menghisap btg ku...Pada mulanya, baby mengalami kesukaran, dan lama kelamaan, hisapannya makin lancar...Dan, aku hampir mencapai klimaks..."Baby, abg nak pancut dah, baby telan ye air yg kuar ni.." Seraya itu, aku pon klimaks...Ternyata, mulut yg mungil itu mampu mmberi sensasi yg sgt nikmat...

Selepas kejadian mlm itu, hampir setiap hari, kami membuat xtvt itu...baby mula ketagih dgn gentelan jari aku...


Hampir sebulan selepas kejadian pertama, aku mula merasakan aku patut pergi level yg lebih lg...Malam tu, aku suruh baby duk diatas kerusi, dan aku kangkangkan kakinya, dan aku terus menjilat pantatnya...Memang nikmat, pantat muda ini memberi satu nikmat yg sukar aku gambarkan...Erangan baby tidak terkawal, lebih bernafsu dr biasa...."Abg, jilat biji baby laju2...sedap sgt....emmmhhhh....oh...sedap...."
Ku hisap biji kelentit baby dgn penuh nikmat...Ku tekan2 bijinya dgn lidah....Aku jilat biji dia selaju yg mungkin, bila aku tau yg dia hampir klimaks...."Abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang!!!! Sedapnyaaaaa...."Air yg keluar ku sedut...lemak....Setelah itu, ku selak lubang pantatnya perlahan2, aku lihat selaput daranya..Serentak itu,, nafsu ku mula membara....Lantas aku riba baby dan gentel biji kelentitnya dan perlahan2 aku masuk kan jari ke lubangnya....Pada mulanya, dia mengerang sakit, aku menengkannya dgn menggentel bijinya dan aku bisik padanya, yg sakit hanya permulaan...tak lama, dengar erangan kesedapan dari gerakan jari ku di lubang pantatnya...Jari ku penuh dgn darah perawan baby....

Lalu, aku dokongnya ke bilik kami, aku letak dia di atas katil...ku jilat pantatnya, gentel putingnya.....bila Baby nampak terlalu stim, aku pon masuk kan btg ke lubang pantatnya dgn perlahan2..sekali lg, dia menahan ku krn terasa sakit...lantas ku igtkan baby, yg sakit itu akn hilang...setelah beberapa kali btg ku kluar masuk, baby mula merasa sedap...."emmmhh....sdp sgt bang...lagi abg, baby suka abg fuck baby...."

"Abaaaaaaaaang...emmmh...sedap.....abg, baby nak.......aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.."kakinya kejang....aku pun dah tak mampu utk mnahan kemutan, dan juga ketat nya lubang panta baby, aku pancut terus ke dlm lubang pantatnya....Nikmatnya....

"Abg, termenung apa tu?" terus tsedar aku dr lamunan...aku lihat baby dgn nightie nya, mula menggoda ku...bentuk badannya makin menggiurkan berbbanding 3thn yg lepas...teteknya makin montok, pantatnya makin tembam dan gebu...membuatkan aku tak mampu utk mnolak godaannya....