Followers

Wednesday, September 17, 2014

Personal Loan

Hai, ada tak sapa2 yang boleh bg loan RM 3000 kat baby..please, ni antara hidup dan mati...email baby please : gadisnotty@gmail.com

Friday, June 13, 2014

Gores dan Menang...

Aku baru je graduate...apply sana sini kerja..memang susah nak dapat kerja yg sesuai dgn apa yg kita belajar..Aku apply la 1 job ni..sales & marketing katanye..blh dpt riban2...aku yg naif ni pon percaya la..Aku pon pergi interview, and dapat kerja tu...memang terkejut la..bangga pon ye gak kn...esoknye start kerja, benda yang aku kena buat adalah, pergi kat 1 shopping mall ni, and convince orang utk join contest kitaorg...ini rupanya kerja aku...haih..menyesal betul..tapi, pikir kan gaji yg kononnye byk tu, aku pon tabahkan la hati...

Rupanya susah gak nak convince kan org tuk join contest ni...then, boss aku suruh lunch dulu...aku pon pegila...boss aku ni melayu, tua 5thn je dr aku...aku panggil abg X..tengah2 makan, bos aku datang dgn member dia...dorang join skali makan...

" B, abg nak tolong B dpt sales bulan ni...so, abg nak B convince kan kawan abg ni..blh kn?Tapi jgn bgtau org lain abg tolong B k..." Aku pon angguk jela..dalam hati sronok bukan main lagi...

"So, mmber I cakap u baru start keja ari ni..that's y i nak tolong..lepas ni makan ni, u blh la start buat sales and marketing u kat i.."

Lepas sejam lebih explain, en.Z ni nampak berminat, tapi dia still main tarik tali dgn aku...

"Okla B, cmni, bagi I masa sampai esok...then I'll call u okay..."

Aku pon setuju jela..

Esoknya...dia call aku...suruh pergi ofis dia...after lunch aku pon pegi....sampai2 je, aku terpegun dgn ofis dia..walaupun kecik, tapi menarik...aku pon terus ke bilik dia...memang dia dah standby tunggu aku...tak lama tu, PA dia datang bawak air utk both of us...

Sambil borak2 tu, kami minum la...Tiba2 aku rasa nak terkencing sangat ni..Aku pon pegila toilet...yang bestnya, dia ada private toilet dalam bilik dia...lepas dah kencing tu, aku still rasa semacam kat pussy aku...rasa berdenyut-denyut..aku cuba cover, tapi makin lama, makin kuat...

"B, u nampak macam tak sihat je..."

"Eh, xla, i sihat je ni...cuma rasa tak selesa sikit.."

"Tak selesa?"

"Yes..Pussy i berdenyut-denyut.." Alamak..terlepas cakap..."errr..I mean kepala I berdenyut-denyut.."

" Oh...yeke kepala u? ntah2 betul pussy u x?meh i check..u baring kat sofa i tu"

"emmm..okay.." 

"okay, now u kangkang kan kaki u..." sambil tolak peha aku ke atas..

"eh, i igt u nak check kepala i..." terus aku kepit kaki aku...

" B, kalau kepala u, cmne i nak check...I pandai check pussy and breasts je...hehehe.."

" jangan la cmtu u..malu la i..."

"B, its ok..i juz nak check je...okay...I know how to stop ur pussy dari berdenyut..now juz relax and kangkang luas2.." 

Then, I nampak panties I kat tangan dia..aku terkejut yang dia tanggal panties aku..yang mana aku tak sedar pon..

"B, u relax k...I nak check..."sambil jari dia menggentel biji kelentit aku yg berdenyut-denyut tu..

" mesti biji u dah tak berdenyut-denyut kan....now i stop, mesti berdenyut balik kn?"

"haah, yela..jadi mcm mana ek..I kena gentel jela biji i ni?" soalan bodoh yg tkerluar dari mulut aku..

"hahaha..B, I kn ada..i blh tolong u..u juz relax and enjoy k..."

Serentak tu, laju je dia gentel biji aku...geli tapi sedap...xpernah rasa cmni...terangkat2 bontot aku menahan geli2 sedap tu...tiba2 aku rasa sesuatu yg sgt sedap, bdn aku rasa panas, kaki aku kejang, dan terasa air keluar dari pussy aku...

"cmne, sedap?dah hilang denyut belum?"

"ermmm...tadi dah..ni bdenyut balik ni...cmne?"

"B, itu baru step 1, byk lagi step..now u bukak semua baju and skirt u..."

Aku pon rela je bukak...and aku duduk balik kat sofa tu...

then. dia suruh aku sandar kat sofa tu, and kangkangkan kaki..sambil dia melutut kat bawah...mata dia tengok kat pussy aku je, sambil tgn dia menyelak pussy aku tuk cari biji aku...dia gentel lagi, aku enjoy je sambil pejam mata..tbe2, aku rasa sejuk kat biji aku, and rasa geli tu btambah sedap..bila aku tgk, rupanya, dia tgh jilat biji aku....aku tkejut tapi aku makin khayal dgn jilatan dia...

automatik aku meramas rambut dia sambil mengerang-ngerang...lagi rancak dia jilat pussy aku...xlama tu, aku klimaks...then, dia pulak yg bukak seluar dia..

"B. now I nak u tolong hilangkan denyut kat batang I...boleh kan...u isap je.."

Aku pun ikut je la apa yg dia nak...mula2 memang susah sebab aku xbiasa...lama2, makin laju aku isap, makin kuat dia mengerang...

Then, dia suh aku benti isap batang dia, and dia suruh aku menonggeng...dia gentel biji aku lagi skali, lagi sedap dari tadi, sebab biji aku tergantung-gantung bila aku tonggeng...and dia cuba gak jilat biji aku...then, pelan2, dia masuk kn btg dia...mula2, memang pedih...tp, dia buat sgt slow and steady...lama2, jadi sedap..lagi sedap dari dijilat or digentel...sambil dia fuck, dia gentel biji aku yg tergantung-gantung tu...dgn air pussy aku, gentelan tu jadi licin, yg buat aku tambah stim...makin sedap, aku pon suh dia fuck laju sikit, sebab aku nak klimaks dah....xlama tu, aku pon klimaks...aku menjerit ksedapan, tapi xlama, sebab tiba2 mulut aku disumbat oleh 1 lagi batang...aku pelik, sebab batang mr.z still fuck aku..aku pandang atas..rupanya bos aku....

bersambung....





















Monday, May 26, 2014

Permintaan untuk di'kerja'kan...

Hai..
Dah lama baby tak jenguk blog ni...
Okay, camni, ada member ni, dia perlukan duit, jadi dia minta tolong korang...
Nak taw lebih, email baby k...
Preview tuk korang..