Followers

Tuesday, July 12, 2011

Terpaksa....

Ari ni, baby nak share crite kawan baby...tak nak la cite psl baby je, nanti bosan lak uolls...cerita ni mcm ni, kwn baby ni perempuan...and ni crita time kat skolah dulu...dia ni, badan mmg mantap...and, dia ni, suka buat hal kat sekolah...sampai cikgu2 dah kenal dia ni....satu hari, dia buat hal, conteng kat tandas cikgu perempuan....dia pegi tulis pasal cikgu displin ni, cikgu F...cikgu F ni, mmg badan dia mantap taw....dia pergi sebarkan no cikgu ni, cakap cikgu ni gersang...and he need something la kan...and then, cikgu F dapat taw, dia terus panggil kawan baby ni..baby bahasakan dia M..abes kelas, before balik dorm, baru la M pegi jumpa cikgu F...M ni sekolah asrama tau...

Sampai2 je bilik displin, ramai la cikgu2 n student2 kat situ..M ni terus masuk bilik cikgu F...cikgu F belom ada lagi time dia dtg...lebih kurang 20minit, cikgu F masuk...M ni, buat muka tak tau....cikgu F pon duduk dekat meja dia, dengan hanya memandang muka M ni..

Dengan suara garaunya, cikgu F tanya M..."kenapa kamu memalukan saya?awk tak takut, yang saya boleh malukan awak lagi teruk?"

M pon diam je....cikgu F pon kata, "baiklah, kalau kamu diam je, saya nak kamu tunduk..saya nak rotan kamu...."

M boleh menjawab, "rotan je ke cikgu?saya dah biasa la....buat la byk mana cikgu nak.."

"Erm, cikgu belum habis cakap lagi..kali ni, saya nak awak tanggal baju dan kain awak..tinggalkan pakaian dalam je...saya nak kamu rasa betapa sakitnya sebatan ni, macam mana sakitnya ati cikgu ni..." balas cikgu F.

M terdiam...speechless..."hah!cepatlah tanggal baju dengan kain kamu..apa lagi termenung?" jerit cikgu F...

M pun tanggalkan baju & kain dia, and juz tinggal pakaian dalam dia je...dia pun tunduk, untuk disebat...cikgu F yang dah marah sangat, angkat tinggi2 rotan dia...paaaap!
Mengigil M tahan sakit....Cikgu F benti sekejap, and terus die tanggalkan panties M....dia usap2 part yang kena sebat tu, and makin lama, makin bawah dia usap....M ni mengigil ketakutan and kesedapan...tiba2, cikgu F gelak, "kamu ni horny jugak ye...cepat je berair pussy kamu ni...mesti dah penah try kan?" M pon jwb, "saya mmg nakal cikgu, tapi saya xpenah buat benda2 ni cikgu.."

"Jadi, kamu ni dara lagi?" tanya cikgu F...M juz angguk je...cikgu F senum sinis je...sambil dia mengusap2 pussy M...."skrg ni, sebabkan kamu kata cikgu ni horny, skrg ni, kamu akan hilangkan horny cikgu...kamu dah malukan cikgu, skrg ni, turn cikgu malukan kamu.."

M menangis, "cikgu jgn cikgu, cikgu rotan la saya...saya rela cikgu.."

Cikgu F just diam je..."skrg cikgu nak, kamu tanggal baju dalam kamu, dan duduk atas meja saya..ini adalah arahan!"
M yg takut, just ikut je cakap cikgu....elok je dia duduk ats meja, cikgu F pon terus ramas2 breast dia, and nyonyot2 breast M....M just nangis je....sambil cikgu F nyoyot breast M, dia gentel2 biji M...M pon mngerang....then, cikgu F, kangkang kan kaki luas gile, and terus jilat biji M, dengan gelojoh.....M hanya mampu mengerang kesedapan dlm keadaan terpaksa....


cikgu F jilat biji M, sampai M menggelupur tak tahan....bila dia tengok M tak tahan, terus dia keluarkan batang dia...and terus cucuk M...M menjerit2 sakit, tapi, cikgu F buat tak tau je...dia teruskan sorongan dia laju2...sampai la M ni rasa sedap n mengerang2....c M siap menjerit nak lagi laju..cikgu F pon apa lagi...layan jela...sampai la cikgu F nak terpancut, terus dia cabut, and sumbat dalam mulut M....dia suruh M ni hisap, sampai keluar air, and telan....

Cikgu F, "sedap tak?saya tau kamu nak lagi...mulai petang ni, sampai ahad akan datang, kamu kena puaskan nafsu saya...kamu akan ikut saya balik...faham??!!saya akan cakap dengan cikgu kelas kamu, kamu kena gantung sekolah 2minggu...jadi, dua minggu, kamu kena puaskan saya...tiap2 hari...."

M hanya mampu mengangguk lemah....and, start dari kes tu, dia memang nak maen je....and dia berhenti dari skolah tu, sekolah biasa, but tinggal dgn cikgu F, sampai abis skolah...



1 comment: