Tuesday, August 16, 2011

Akhirnya...

Hai guys...
Baby dah lame xupdate...gurl lg la lame...die tgh bahagia tu, hrp2 nnt, byk la cerita dia nnt...
The reason why baby dah lama xupdate sebabnya, baby dah lama tak dapat....sebab baby terlalu bz...

Last night, baby baru je dapat....dgn....bos baby....bos baby ni, muda tak muda sangat la...dlm 30an...malam tadi, baby balik keje lambat...buka puasa pon dekat office...baby dah biasa balik lambat...tengah2 buat keje, i tengok, office bos i berlampu...i pun pergi la tengok...rupanya, bos i datang balik....nak siapkan keje...okla, takde la seram sangat...dah penat buat keje, i pun nak merehatkan diri...i tengok la vid2 blue....sebab dah lama tak dapat, tgk pon, jadila kn...lama2 tgk, mesti la stim....sangat stim...i pon selak la baju kurung i, terus gentel2 biji i yang dah basah sangat tu....i dah tak tahan sangat, i pon mengerang2 la...then i finger fuck....sampai i cum...dah cum tu, i pergi toilet, balik dari toilet, tengok2, bos i ada kt tempat i...baby buat selamba jela...bos tnye, apa yang bising2 tadi, baby jawabla, baby pasang movie...bos angguk je....then, bos pon pergi bilik dia, but dia sempat ramas bontot baby, and cakap, geram i dengar u mengerang, sambil tersenyum...

Dah agak2 lewat, baby pon bersiap2 balik...baby pegi la bilik bos, cakap nak balik...tiba2 bos tanya, dah berapa lama tak dapat?baby pon segan2, jawab la...lama jugak bos...then, dia tnye lagi, kenapa tak bagitau saya, xde la tangan awak tu lenguh...

Bos cakap lagi, mari sini, duduk kat sofa ni...baby pon pergi la...dia pon datang kat baby, melutt, then selak kain baby, and selak thong baby...dia lick pussy baby...then dia lick biji baby, slow motion....baby terus stim...angkat kain lagi tinggi, and kangkang lagi besar...dia tengok, dia senyum je...and dia sambung lagi jilat...makin lama, makin laju....berair2 pussy baby...baby tak tahan, baby tekan kepala dia....tarik2 rambut dia...sedap sangat...baby rasa, byk kali kot baby cum...dia siap cakap, dia akan jilat, selagi baby tak suruh berhenti...mcmane baby nak ckp, baby tak tahan sangat...

Last2, dia bangun, dia tanya, u want me to fuck you?baby just angguk je...dia pon, kangkangkan lagi baby, terus dia masukkan btg dia...arggghhhhhh...nikmat sangat...sbb dah lama tak dapat...dia enjut laju, sambil tu, both of us, cium mulut...sedap sgt...
Then, baby suruh dia duduk pulak, then baby naik atas dia...baby enjut2, sambil ramas2 breast baby....dia mengerang je....baby stop kejap, baby kemut2 batang dia, then baby mintak doggy...

Baby tonggeng je, terus dia pegang pinggang baby, terus masukkan btg dia....dia enjut laju2...then, tgn dia merayap kat biji baby pulak...ahhh....sedap sangat2....tiba2, dia enjut laju, dia nak cum dah....akhirnya, kami cum sama2....baby puas sangat...dia pon puas...



1 comment: