Wednesday, August 24, 2011

rawatan menyeluruh...

Baby dah 2 hari xsihat, batuk2....so, smlm, baby pergi klinik, baby jumpe doktor...lepas tggu dalam stengah jam..turn baby jumpe doktor...baby pon masuk..doktor ni, muke blh thn, body dia, mantap!bila masuk, tu, dia check as usual...then, dia just bagi ubat batuk, and mc..yeah...okla...before balik, dia cakap, esok, kena datang klinik, untuk x-ray, takut apa2...dalam pkul 12pm...baby pon ok je...so, ari ni, baby pegi la klinik tu, dlm kul 11.45 baby sampai...5minit kemudian, nurse pggil baby masuk bilik doktor...baby pon masuk...doktor takde dalam tu, and, sayup2, baby dgr suara doktor, suruh nurse2 pegi rehat..sampai pukul 2...baby tak syak ape2...

So, doktor pon masuk..dia pon xplain procedure x-ray..bla..bla..bla...then, dia suruh bukak baju semua, sbb nak x-ray....tapi, dia xbagi baju khas tu...baby pon tnya la dia....dia cakap, klinik ni, procedure xray dia lain sikit...baby pon, terima je la..then, dia suruh isap gula2....bila dah isap, baby rasa 'ringan' n horny smacam je...then, dia pimpin baby ke katil biasa yang ada kat klinik...

Doktor tu cakap, sekarang ni, saya dah nak start x-ray awak ye..baby angguk je...dia pon start lick telinga baby...sambil ramas2 breast baby...baby rasa horny sangat2...then lick puting baby...sedap betul....argghhh...then, baru dia isap2 breast baby....lame btol dia isap...then, baby rasa btambah2 sedap, sebab dia dah start gentel biji baby....licin je, sbb air baby dah banyak keluar...dia gentel pelan2, emmm...memang terangkat2 bontot baby...lama betul dia gentel2 biji baby....arghhhh....pastu, dia turun ke peha, dia jilat peha baby, tepi2 pussy baby...dah lama tu, baru dia jilat biji baby...terus dia jilat laju2..emmm, terangkat2 bontot baby, terus kejang2 baby...baby tekan2 kepala dia...sedap sangat...

Lepas cum, dia mintak baby isap batang dia pulak...baby pun isap la, macam baby isap aiskrim malaysia...hehehe...jilat kepala batang dia....emmm..isap2 telo dia...dia mengerang....agaknya dah tak tahan sangat, dia suruh baby tonggeng,terus dia doggy kan baby...emmmphh....memang best....sambil enjut tu, dia suruh baby mengiring sikit, and dia isap breast baby....arrgghhh...then dia suruh baby berdiri mengadap dinding, and dia fuck baby lagi...1st time try style camtu, a bit hard..but not bad....memang dia je yang buat keje....last style, dia duduk atas kerusi, baby duduk atas dia, pandang dia, sambil enjut2....dia pon ramas2 breast baby...and dia isap breast baby, and tangan dia, gentel2 biji baby...baby dah tak tahan...baby pon cum,,,xlama lepas tu, dia pon cum..dia pancut kat breast baby....memang baby tak sangka.....

1 comment: