Saturday, January 2, 2010

puas!

hari ni hari paling best sbb aku dapat main dengan cousin aku yang paling gorgeous...aku knlkan dia sbgai G, umo dia 27thn, bujang and sangat hot!! aku dah lame nak main dengan dia, memandangkan ktrg ni cousin, aku pendamkan je..nak dijadikan cerita, hari ni, aku ikut ayah pergi rumah makcik aku, mak kpd si G ni..aku sebenarnya malas nak ikut, tp dah ayah beria2 ajak, then dia pulak cakap, abg G pun ada...terus smgt aku, mcm tau2 je ayah ni...sampai2 kat rumah makcik aku, kt rumah makcik aku ni, ktrg pun borak2 dulu...then, ayah dgn makcik ada plan ape ntah...aku malas nak join, aku duduk je la umah..ngantuk..igt nak tido...tiba2 nampak pulak gitar..aku dah lama tringin nak main gitar, tp tak pandai..aku pun ambik la gitar tu, belek2, try la petik2 talinya...tgh sibuk2 tu, G keluar..."eh, baby...pandai main gitar ek,mainkan tuk abg G.." "baby tak pandai la abg G." malu2 aku jawab..."jom, abg G ajar, dia pon duduk belakang aku, ala2 pelok la..nak ajar main gitar la katakan...tak lama lepas tu, ayah and makcik2 aku yg lain dtg...mcm nak kenduri je aku tgk..potong stim betul..."baby, jom la lepak bilik abg G, susah nak ajar la dpn drg ni.." bisik abg G...aku pun setuju jela..dlm mind dah pikir mcm2...hehe...masuk2 je bilik abg G, aku terus sejuk..dia on aircond ok...then, ktrg pun sambung balik apa yang ktrg buat..."abg, baby sejuk la, abg peluk blh tak?"gurau aku,walaupun mmg nak sbenarnya...dia senyum and terus peluk dr blakang...then, dia bisik kat telinga aku, "cukup panas tak baby?" bisikan dia tu, buat aku stim je...aku dgn nakalnya, aku geleng je la...elok je aku geleng, terus tangan dia ramas breast aku.."nak lagi panas tak?" aku pun, angguk jela...the game was begin!!!hehehe...terus dua2 tangan dia ramas2 tetek aku...lembut je dia ramas...aku dah terbuai2 dah...sambil ramas, dia jilat telinga aku, cium leher aku...nafas aku dah turun naik dah...terus dia bukak baju and bra aku...dia baringkan aku kat katil, then dia kiss mulut aku, sambil gentel nipple aku..mmmm, aku dah bertambah stim dah...dia pulak saja buat slow2, nak dera aku...slow2 dia pegi kt tetek aku, dia kiss nipple aku and then dia isap,lembut je..sedap sgt...then dia tarik2 nipple aku gune bibir dia..sebelah tgn lg meramas tetek kiri aku...dah puas belah kanan, dia kejekan belah kiri pulak...tgn kanan dia, dah turun ke bawah, menggosok pussy aku dari luar...aku mengerang perlahan...then, dia turun ke perut aku, dia jilat2 dekat pusat aku, geli..tp sedap...dia tarik seluar aku dgn panties aku, dia sambung jilat kat dua2 belah peha aku..sesekali dia pegi kat pussy aku, then dia patah balik..dia mmg mendera batin aku...aku tgh melayan jilatan dia, tiba2 aku terasa lidah dia dah ade kat celah pussy aku...turun naik lidah dia, mengerang2 aku...then, dia kangkang kan aku, dia jilat bijik aku dgn rakus sekali, mcm dh lama tak dapat...terangkan2 la bontot aku...sambil jilat, dia masukkan jari dia kat lubang aku, dia sorong tarik,aku dah tak tahan sangat ni...aku dah nak climax,aku pon bgtau dia, then, lagi laju dia jilat aku and jolok aku dgn jari...tibe2 aku rasa nikmat yang tak terhingga, aku dha climax...tapi, abg G terus sedut2 air dekat pussy aku and sesekali dia isap bijik aku and tarik2 dgn bibir dia...aku pon jadi stim balik la...aku tak sabar nak isap batang dia, aku pun suruh dia bangun and bogelkan dia...batang dia dah keras, aku pun urut, batang dia mmg best, padat and panjang(takla panjang mcm negro)then, aku pun jilat2 kepala batang dia, then terus masukkan kat dalam mulut aku..aku kulum2 batang dia, sambil ramas2 telor dia..then aku jilat2 batang dia and isap telor dia...dia pejam je mata smbil mngerang2 perlahan...aku suruh dia baring, aku ambik batang dia, and letak celah tetek aku and kepit kt tetek aku..aku buat breastfucking...dia mengerang2 tak tahan...menjerit kesedapan...then, bila dia dah tak tahan, dia suruh aku menonggeng, dia nak buat style doggy...dia pon gesel2 kan batang dia kat bijik aku, sampai aku keluar air, dia masukkan batang dia, pelan2 kat lubang aku..agak ketat la, sebab dia punya besar...dia pon masukkan batang dia sampai abis, terasa macam nak meletop pussy aku..before dia enjut btg dia, dia gentel bijik aku, then serentak tu, dia enjut aku..dia sorong tarik, sedaaaaaaaaap...aku dah nikmat sgt ni, dah kena gentel dgn enjut, mmh tak tahan..aku mengerang sedap,aaaaahhhh, aaaaaaahhh...abg G pon menjerit kesedapan, "tembamnya pussy baby, ketatnya baby...besrnya bijik baby...abg geramm sgt ni...""abg, laju lagi bang, baby nak climax ni...""kita climax same2 ye.."makin laju dia enjut aku, aaaaahhhhh, abaaaaaaaaaaaaanggg, baby dah cum...tibe2, aku rase panas je kat bontot aku, rupanya abg G pon dh cum...emmm, dia amik tuala, then lap air dia kat bontot aku...then, dia kiss dahi aku, and ckp than sbb puaskan dia...dia peluk aku and ktrg sama baring, sambil dia belai2 tetek aku...dah hlg penat, aku pun pg toilet, nak basuh pussy aku...tgk2, abg G pon ikut, dia ajak mandi sekali, dia nak mandikan aku...agak2 aku main lagi tak dalam toilet?tggu aku sambung ekk...nak tido, ari ni penat sgt, kenyang main..hehehe...

2 comments: