Sunday, January 3, 2010

~~gurl mengetuk papan kekunci..

hai semua... name i nadia tapi biasa orang panggil i gurl jer...
semalam i ada kelas ngan pensyarah i yang hensem tu... dia ajar subjek biz. math.. i memang minat giler kat die.. selalu wat modal melancap jer masa tengok blue film.. hahaha tak senonoh kan i ni?? tapi i jujurlah.. tapi kali ni i nekad i nak ajak die main gak tapi takkan nak cakap terus terang kan??

so i tunggu semua classmate i balik, i pergi kat die wat2 tanya yang die ajar tadi i tak paham lah... tapi die ada kelas lg lepas kelas i ni.. kira nya die tak free lah
die pun kate petang ni after 5 jumpe die kat restoran yang dkat ngan kampus ni... i pun setuju jelah.. bukan senang nak duk berdua jer ngan die..

kul 5 tu i g lah jumpe die kat tempat yang di janjikan.. tapi kali ni i tak pakai baju kuliah dah.. saje jer pakai baju yang seksi sikit.. yang dedahkan dada i yang montok ni.. memang i nak goda die pun.. i cakap takkan nak bincang kat restoran ni.. bising lah byk gangguan.. ape kate kalo kte g tempat yang privacy ckit?? library dah tutup masa ni..

die kate kte bincang kat rumah i lah.. i pun setuju.. * dalam hati i kate peluang semakin cerah utk i ajak die main...
sampai rumah die jer.. die kate nak mandi dlu panas r.. n i saje jer cakap.. boleh tak kalo gurl nak ikut?? saje jer mase tu nak test..
tapi jawapan die yang waat i teruja sangat masa tu.. meh ler.. ada benda nak ajar lagi.. selain dari math.. wah menarik tu..

tapi i saje jual mahal.. tak perlah lepas mandi lah ajar gurl eah... die pun jawab ok

lepas mandi my lecturer pun kuar dari bilik pakai towel jer.. pastu die datang kat i sambil kate kte blajar benda baru ye ari ni.. gurl takyah balik umah sewa lah.. tdo rumah abang... wah die dah bahasakan diri die abang lah.. peluang ni i nak rase batang baru.. best kowt..

pastu tetibe tah bile masa i sedar2 jer bibir kteorang dah bersatu.. sedapnya bibir pensyarah i ni.. kalo bagi tiap2 ari pun i tak jemu lah..

i tak sedar bila baju iditanggalkan n i dah pun berbogel. lidah die menjalar dileher dan sekitar dada n breast i.. sambil jari die menggentel kelentit gatal i ni.. dah bengkak dah ni.. alahai.. basah gler i masa tu.. sesekali jari die masukkan dalam pussy i.. sedapnya jari die
tu belum rase batang die.. i dah tak tahan ni.. basah sangat2 suara i masa tu.. mcm orang menangis jer.. bukan sedih tapi sedap beb...

dah lame dah die acah2 ngan jari die kat pussy i, die pun bangun n parking batang die yang besar n kental tu betul2 kat lubang i, pandang jer pun wat i rase sedap.. ni belum masuk lagi..
tapi die tak masukkan lagi.. die mainkan hujung batang die kat kelentit i.. masa ni i mengerang sedap tak usah cakap r.. i merintih mintak die masukkan jer batang die.. "abg, cepatlah msukkan, gurl tak tahan dah ni"" die just senyum... tapi tetibe i rase benda keras masuk dengan laju kat dalam pussy i... sedapnya..

die dayung laju2.. sedapnya.. i rase pussy i cengkam kuat batang die... mcm ada isi terikut same jer ngan batang die masa die tarik keluar.. tak lama lepas tu i suruh pensayarah i ni baring..
i nak naik atas die.. bile i naik atas die jer.. i amik batang die n masukkan dalam pussy i...
sedapnya.. n i gelek ke kiri n kanan.. i wat slow2 sambil pussy i kemut rapat batang die..

i mula menghenjut sepuas hati sambil breast i yang besar ni terhayun2 bile badan i menghenjut batangnya... die pun meramas lembut breast i ni... sedapnya... argh... i kemut lagi batang die sambil merasa kesedapan batang pensyarah yang lame i idamkan ni...

suara mendesah pensyarah i ni wat i tak tahan lah..sepuluh minit pastu die suruh i enjut laju2.. die kate die dah nak sampai dah... i pun gelek n enjut sepenuh ati.. sampai i sendiri yang kekejangan diatas badan die melepas air nikmat i.. sedap beb... tak tau mcm mane nak cite.. kena rse sendiri lah.. pastu pensyarah kesyangan i ni pun melepaskan peluru dari pistol die ke dalam pussy i.. tak tau nak kate ape lah mase tu risau ada semua adalah.. pasal die buang peluru kat dalam.. tapi yang paling penting masa tu i rase nikmat duniawi...

betul2 sedap.. n i rase i nak lagi.. next time k...
malam tu kami tdo berdua.. n mandi bersama...
byk lagi yang akan i lakukn pada die...
see u all next entry k...
muaxs...
~~hasil perkongsian cerita gadis nakal... jgn lupe tinggal komen k..

1 comment: