Friday, January 1, 2010

happy new year!!! (1st xperience..)

mlm new year ni, selalunya, orang sibuk nak pg celebrate...tp, aku tak suka...aku lagi suka lepak kat rumah...tgk movie ke...mlm ni aku nak cite, how aku blh involve dalam dunia gersang ni...benda ni start time aku skolah lg...aku mmg nak tau ape benda ni, best ke?sebab aku noticed yang abang2 aku suke memerap dalam bilik, tgk blue film...1 hari, sume org tak ada, aku pon masuj la bilik abg2 aku tu...dia org kongsi bilik...aku pun cari la apa yang patut, and dah jumpe, aku enjoy la tengok...1st time tgk, badan rasa semacam..tak dapt nak explain...korang tau la kan...lepas dah habis tengok, aku pun pegi bilik,terus bogel and main raba2 sendiri, sambil imagine scene kat movie tadi...aku imagine aku dengan abg2 aku...mesti korang rase aku teruk kan...well, abg2 aku tu muke drg not bad, badan pun tough, macam ayah aku...nak dijadikan cerita, mase tgh syok2 tu, ayah ngan abg2 aku balik, diorang bawak balik makan..ayah aku dengan semangat nak ajak aku anak kesayangan dia ni makan, terus bukak pintu, tak ketuk..apa lagi, nampak la aku tgh bogel, stim and tgh syok raba2 diri sendiri...aku ngan ayah aku terus terdiam, bila dah tersedar tu, aku cepat2 tutup dengan selimut..aku pun dengan selamba tanya ayah aku, "nape yah?" ayah aku yg terdiam tadi, terus ckp. "nak ajak makan je, ayah ada beli fevret food baby.." aku pon balas la, "baby nak pakai baju dulu, then baby turun ye yah.." aku pun terus la bangun dari katil, aku dgr pintu tutup..lega aku...aku pun nak pegi la kat pintu, kunci pintu..lepas kunci, aku pusing, tgk2 ayah ada kat katil aku...aku pun tanya la, "nape yah tak turun?ayah marah baby ke?" ayah tepuk katil, suruh aku duduk sebelah dia..."baby melancap ye tadi?seronok?" aku dgn malu2 jawab, "seronok yah"dgn perasaan yang sgt malu... "baby nak try betul2 punye ke?"tanya ayah lagi...aku diam...ayah pon cakap, ""diam maknanya nak..betul tak?"aku pon angguk jela..."mari sini, bukak selimut tu...biar ayah ajar..itu la tugas seorang ayah kan.."ayah aku cakap lagi.. sambil tersenyum nakal and gatal, ayah aku tarik selimut aku, dia campak kat tepi...dia suruh aku baring..."ikut je cakap ayah ye, jangan takut.."
mula2, dia jilat telinga and cium leher aku...aku rasa stim je,bila ayah aku pegang tetek aku, aku terus rasa badan aku panas and bulu roma aku meremang...dia pegi kat nipple kanan aku, dia isap and lagi sebelah, dia ramas..aku rasa sedap gila,,,aku menikmati smbil mata terpejam...tiba2 aku dengar ayah cakap "baby dah basah ni.." belum sempat aku nak tgk, aku rase sedap, lagi sedap dari tadi...ayah dah gentel bijik aku...perghh, sedap gile...terangkat bontot aku tahan...pastu ayah aku, jilat kat perut aku, terus ke bawah...jilat peha aku...aku bukak mata, tgk muka ayah aku dah kat dpn pussy aku...dia dah sedia nak jilat pussy aku ni..."tembam pussy syg.." bangga jap aku...pastu dia pun start jilat...mula2 slow je, makin lama, makin laju..aku dah terangkat bontot tak tahan, makin besar kangkang aku...lg kuat aku ngerang, lagi laju ayah aku jilat...then, aku terasa die masukkan jari, kat lubang aku...keluar masuk jari die...aku dah stim thp dewa dah..aku pun layan je..."baby, duduk kat hujung katil, main batang ayah pulak..." aku pun ikut jela..besar gak, bagi aku la..."isap ye sayang, slow2" aku pun, bt la sebijik mcm kt blue film tadi...dgr ayah aku mendesah2.."baby, baring sayang..."aku baring, die pun naik atas katil, die tolak kaki aku ke atas, dia kangkang kan aku..."ayah nak masukkan batang ayah ye..baby tahan sikit, mula2 mmg sakit...lama2 sedap tau..." ayah senyum...sebelum dia masukkan batang dia, dia gosok2 batang dia kat biji aku..."sedap nya yah" "ayah masukkan sekarang ye.." "aku pun angguk jela..ayah masukkan slow2 je batang dia, takut aku sakit...mula2 dia masukkan, aku menjerit, ayah pun stop..pstu die masukkan lagi..dah krg sakit...pastu, aku terasa macam nak koyak je pussy ni..aku suruh ayah stop jap..."ayah, go on, dah ta sakit.." ayah pun sorong tarik batang dia slow2..nikmat la ...aku mengerang jela..."ayah, laju lagi yah...tgh sedap ni.." ayah aku pun follow je la...tak lama tu, aku rasa macam nak terkencing and badan aku mengejang...dah climax rupenya...ayah teruskan lagi kayuhan dia, aku dah stim balik..ayah makin laju layuhan dia, aku rasa nak climax lg.."ayah, nak climax dah.." ayah pun jwb, "sama2 climax ye sayang..." ayah makin laju, aku baru je climax lg, tiba2, ayah pon tarik batang dia, and pancut atas badan aku...banyak air ayah aku...then, ayah aku ambil selimut and lap..then terus baring sebelah aku, and pelok aku and kiss aku..."thank you baby.." aku pun senyum je, tak larat nak cakap...

1 comment:

  1. Sy ske sgt cita awk..ni no. Sy..cal la klu free..0173670513

    ReplyDelete