Sunday, November 11, 2012

Gilir-gilir part 2


Sambungan dari Gilir-gilir part 1

" Patutla tak join ktrg mandi, hisap rokok hidup..mmg xhabis lah..."Kini tiga batang disuakan ke mulut Baby..Baby isap satu persatu, lelaki tadi duduk memerhatikan Baby isap batang kawan2 dia, sambil tersenyum puas..3 btg besar2 belaka berganti-ganti dalam mulut Baby...Lelaki yg bermisai tebal gesel2 btg dia kt pussy Baby..dia tarik bontot Baby, so Baby jadi tertonggeng, senang dia nak jolok Baby..suka batang ye, meh rasa btg abg yg keras ni...Baby isap btg2 yg besar tu, penuh nafsu tp, tercekik-cekik sbb nilah kali pertama Baby isap byk batang sekali gus..Air liur meleleh byk masa Baby isap btg2...

Lelaki yg bermisai tebal terus merodok pussy Baby...Baby pejam je mata, masa kena jolok and sambil tu, Baby isap konek laki yg berbulu dada.. Tapi muka baby kena tepuk2, dia suruh bukak mata, and tgk muka dia..Baby pon bukak mata, dgn muka penuh nafsu pandang muka dia.. Lelaki bermisai lebat yg tgh fuck baby tu, mendesah-desah melayan nafusnya.. Lelaki yg bdn gelap, tertunduk-tunduk rakus, isap puting baby yg keras tu...sesekali ditarik dgn gigi sampai baby menjerit sakit..dorang ketawa je tgk baby mcmtu...dada baby penuh dgn love bite..kiri and kanan teetk baby diisap dan digigt dgn ganas...Baby mengerang kuat sambil terus isap btg lelaki yg berbulu dada tu..Baby dpt rasa lelaki yg tgh fuck baby nk klimaks, dia pon henjut pussy baby laju2, bgegar-gegar bontot baby..dia tekan bahu baby, jd baby nmpk lagi tertonggeng dan kemutan baby makin kuat..Arrgghh...sedap..kuat kemut..Terus dia cabut, and pancut kat tetek baby...panas je tetek baby..lelaki tu tersenyum puas, dapat henjut pussy dgn btg dia yg berurat...

2 comments:

  1. Lagi baby..smbung la lagi..best plak baca nye..terbayang2 baby ade depan mata...:)

    ReplyDelete