Sunday, April 29, 2012

Fantasi Seks (Vol 1)

Boss : Cancel semua meeting saya and lepas tu, datang bilik saya...
Baby : Baik boss.

5minit kemudian...

Baby : Boss, ada apa ye? :)
Boss : Awak adalah personal assistant saya...jadi, saya nk awak tolong saya dalam hal personal..
Baby : Ermm...apa dia boss?
Boss : Saya nk test kelakian saya...saya dah lama tak beraksi...
Baby : Aaaaa....boss, sorry..saya tak dapat tolong..(dlm hati suka..tapi kena jual mahal)
After that, Baby pon gerak la, nak keluar bilik...

Boss : Jgn harap awk dpt keluar dari bilik ni...saya tau awak pon nak kan?Saya slalu nampak awak tgk video dkt hp awak..dan saya boleh pecat awak atas alasan yg boleh memalukan awak...
Baby : Errrrmm...boss, jgn buat camni kat saya boss...saya akan buat apa saja..
Boss : Bagus...sekarang, saya nak awak duduk bawah meja saya, dan isap batang saya..

Baby pon pegi bawah meja, and once dia dah duduk..baby bukak zip seluar dia..and baby isap batang dia...mula2, baby jilat batang kepala...then, jilat btg dia plak..bila dah keras, baru baby isa batang dia, sambil urut2 batang guna tgn baby...sambil isap, baby pandang muka dia..mata dia terpejam...sesekali dia mengerang...isap laju2, tekan sampai tekak baby....tiba2, dia tekan kepala baby, and dia cum...baby pon
terpaksa telan...

Boss : Sedap awak isap... Sekarang duduk atas meja, menghadap saya..

Dia tarik panties baby and tolak kaki baby, sampai terbukak pussy baby....Terus dia terkam pussy baby and lick kaw2...sedap and sampai terangkat bontot baby...


Baby : Aaaaaah....Sedapnya bang....Jilat lagi bang....Emmmppphhhh.....
Boss : U suka ye...I isap biji u lak....emmmpphhhh...
Baby : Abaaaaaaaang...Tak tahaaaaaan ni...(kaki dah menggigil..)
Boss : Dah keluar dah air sayang...banyak gak....Meh I nak doggy u...



Baby pon bongkok, badan kat ats meja...Terus boss baby jolok batang dia.....Slow......terus laju...

Plop!Plop!Plop!

Baby : Aaaaaaaaahhh....eeeeeeemmmphhhhhhh....sedap bang.....Deeper, harder...Yes....Abaaaaaaang, sayang cuuuuuuuuumm!!!

Boss : Yes sayang....kemut sayang...(sambil spank bontot baby)Cum syg...Arrrggggggghhhh...Pusing sayang, melutut....abg nak pancut dlm mulut....

Baby pon melutut and terus boss baby pancut dalam mulut baby.....










2 comments:

  1. Hi Gadis Notty, Bila nak masuk bab 2 cerita Fantasi Seks ya aaaaaahhhhh, nak tahu apa jadi selepas tu ya Gadis Notty

    ReplyDelete
  2. free10 usd

    http://free10usdollar.blogspot.com/

    ReplyDelete