Thursday, March 29, 2012

Room Service

Lepas SPM dulu, baby penah kerja kt hotel ni..baby pakai apply je la...time tu, xtaw position2 yg ada kt hotel..so, babay dpt keje as waitress, bhgn room service..so, u all taw la kan, apa job yg baby kena buat...hantar order, smpai guest nye bilik...sronok jugak keje ni, sebab kdg2, dpt tips..lagi2 klu guest dr Arab..mmg pemurah...

Sampai la satu hari ni, hotel ni, mmg akan ada pasukan2 bola sepak akn stay, bila dorang ada perlawanan kt KL...dlm pasukan ni, mostly pemain2 bola ni, mmg gatal2...tp, biasa la..gatal2 gitu je..stakat mintak nombor fon....but, dalam ramai2 ni, ada la yang gatal lebih...hari tu, i kena jaga coffee house..so, lunch hour tu, ramai la pemain2 bola sepak ni turun makan..i kena 'serve' dorang...i kena serve table yang ada EN.A ni...so, i serve je mcm biasa...n, dorang pon mkn mcm biasa...after dah abes makan, EN.A panggil i..dia bagi baby no fon dia...dia suruh msg time break nnt..baby just angguk je...so, masa baby break, baby saje2 la msg dia...then, lepas balas2 msg, dia pon dapat taw, yang baby kerja bhgn service room..petang tu, dia buat room service, and dia request baby hantar order dia...so, baby pon antar la order dia...

'Ting Tong"

Dia bukak pintu...and baby pon masuk la, tolak troli masuk bilik...then, dgr dia lock pintu...baby pon pandang dia, dia senyum je..."kenapa awk kunci bilik?"

"I nak 'makan' U" dia senyum...

"emm, tapi..ni waktu kerja saya...saya boleh kena buang keja.."

"takpe, kejap je I mkn U..." and terus dia kiss mulut baby..sambil tgn dia bukak baju baby...baby cuba tolak tgn dia (buat2 tak nak)..tapi, tenaga dia lagi kuat...so, baby biar jelah...butang baju baby dah terbukak..



Dia terus kiss nipple baby...dia isap..gelojoh...sedap...gaya dia, memang nmpk banyak experience..


sebab kan kejar masa, smbil dia isap puting baby, dia gentel biji baby skali...nikmatnye,..aaahhhh!!terangkat-angkat bontot baby...smbil2 tu, dia tengok muka baby....baby makin horny....emmpphh....

Then, dia berdiri, dia keluarkan batang dia...keras, padat batang dia...nampak urat2 timbul dekat batang dia..kepala batang pulak, berkilat-kilat...baby yang tengah horny ni, terus grab dia punye batang, and isap batang dia...baby jilat2 kepala batang dia...sambil ramas-ramas telor dia...then, baby masuk kan batang dia, dalam2, sampai kena tekak baby...dia mengerang...baby isap batang dia laju2...


Then, dia suruh baby baring, and dia kangkang kan kaki baby luas2, sampai tersembul biji baby yang dah keras and besar tu...terus dia jilat biji baby...aaahhhhh...emmpphhhh!baby rasa geli...and sedap sangat...menggigil-gigil baby tahan...sebab nikmat sangat...sampai la baby terpaksa merayu..

"u...tolong stop..baby xtahan ni...please fuck baby...please..."

Dia senyum je dengar baby cakap cmtu, dia pon tolak kaki baby ke atas, and dia masuk terus tekan batang dia dalam2.....baby pon mengerang....nikmat sangaaaaat!

eemmmpphhhh...aaaaahhh!!laju lagi...sedapnya...yes...fuck me harder syg....oh sayang...i'm cuming...yes...cummiiiiiiing!!aaaahhh!!!

Then, dia suruh baby tonggeng, dia pon tekan batang dia masuk pussy baby...dia tekan batang dia pelan-pelan...dah masuk, dia biarkan sekejap, baby pon kemut...dia pon mengerang...lepas tu, dia pon enjut baby...pelan-pelan..

pap!pap!pap!

tibe2, dia enjut laju-laju...pussy baby dah banjir....sambil dia enjut, baby gentel biji baby...

plop!plop!plop!

"aaaaaah!!sedapnye.....dalam lagi syg...laju syg...cum same2 ye syg...aaaaaaahhh!!emmmpppphh!!
baby nak pancut ni syg..."

"yes baby..i pon nak pancut"

Kaki baby tiba-tiba kejang je, dan menggigil....baby cum buat kali kedua...xlama tu, dia pon pancut...emmmphhh....sedap sangat....

"lepas kerja, terus singgah bilik i ye...teman i tido k ;)"

Baby senyum, terus masuk toilet and mandi...lepas tu, baby sambung kerja mcm biasa..and lepas kerja, baby terus lepak bilik dia....




2 comments:

  1. Mantap sayang yang sexy hehehe (saya harap cipap awak sekarang dah basah ya)

    ReplyDelete