Monday, September 16, 2013

Si Pemuas Nafsu...

Segar di ingatan, kejadian yg membuka peluang untuk aku meneroka seluruh tubuh gebunya...Semuanya terjadi pada 3 tahun lepas, 2 tahun selepas kami kehilangan tempat bergantung..Kami telah berjanji untuk menjaga antara satu sama lain, tidak perlu orang lain untuk menjaga kami..Peninggalan dari kedua ibu bapa cukup untuk menyara kami sehingga aku layak bekerja di syarikat peninggalan ayah kami..

Aku, selaku anak sulung bertanggungjawab untuk menjaga makan minum adik ku...Pagi itu, seperti biasa, aku menyediakan sarapan, sedang aku membakar roti dari toaster klasik kami, perut aku memulas...Aku terpaksa ke tandas...Tiba-tiba, aku terbau hangit, lantas aku membersihkan apa yang sepatutnya, dan meluru keluar untuk mengambil roti yang hangus. Setibanya aku di dapur, roti yg ku bakar tiada di toaster..Aku terpana seketika...Terdengar suara kecil di cuping telinga ku, " Abg, baby dah tolong abg keluarkan roti tu lah.." Itulah suara adik kesayangan ku, yg ku panggil baby, umurnya menjangkau 12tahun.."Abg tak sejuk ke?" Aku pelik dgn soalan yg baru saja tkeluar dari bibir mungil adik ku..."Kenapa tanya mcm tu baby?"
"Xdela, abg xpakai apa2 pon..." Baru aku tersedar yg aku tak sempat memakai seluar....

"Errr...ari ni, ari bogel kita la baby.."Terpacul 1 alasan yg tidak logik..."Ye ke bang?Baby pon nk la.."Lantas dia menanggalkan pakaiannya satu persatu...Terserlah tubuh nya yg ku kira, sedang2 elok..seperti buah yang ranum....Teteknya sederhana, tapi cukup indah dengan putingnya berwarna coklat cair...bontot nye bulat, pantatnya, berbulu halus dan cukup tembam untuk gadis sebayanya...

Sejak dari kejadian itu, bermula lah kisah indah kami, kisah yang penuh dengan kasih syg lebih dr seorang abg utk adik, syg yg penuh dgn keghairahan dan nafsu...Manjanya baby dgn aku, sehingga dia akan duduk di riba ku sewaktu menonton tv...sambil mnonton tv, dia akn menggesel2 kn pantatnya di peha ku...sehingga terasa pantatnya basah, dan dia akan terus menggesel sehingga dia sendiri mengerang...Aku hanya mampu menahan pada peringkat awal..sehinggalah satu hari, dia mula menggosok batang ku yg mengeras dengan aksi manja baby yg sering menggesel bibir pantatnya dia peha ku...

"Abg, knapa keras ye?Baby perasan, kalau baby gesel pantat baby, mesti btg abg keras.." sambil dia mengusap kepala pelir ku...."Abg rasa sedap bila baby buat mcm tu, tu yg keras...dia akn keras bila baby gesel pantat baby, bila baby gosok2 btg abg..baby nak buat something yg best x?" "Nak!Apa baby kena buat?"" Baby ikut je cakap abg ye.."

"Ok, baby duduk mcm biasa je...baby tgk je tv..nnt baby akan rasa seronok bila abg buat sesuatu kt baby.."
Terus dia mengikut arahan ku...Aku mulakan dengan menggentel puting perlahan2...sehingga keras...aku bisik padanya, "sedap?", dia hanya mampu menganggukkan kepala...Aku teruskan sehingga dia bersandar di dada ku..Dengan posisi duduk dia yg meletakkan kakinya kebelakang atau pun seperti "duduk katak" diatas riba ku, menyenangkan aku untuk meneroka pantatnya yg tembam dan gebu...Bibir pantatnya yg terbuka sedikit, memudahkan aku untuk mencari biji kelentitnya...Pantatnya yg basah, melajukan aktiviti menggentel biji kelentit baby...."Abaaaaaaaaaang...emmhhhh...abaaaaaaaaaaaang..." serentak dia memegang tgn ku dgn kuat....Klimaks...Dadanya berombak kencang kerana kesedapn yg melanda...

"Abg, sedap la abg buat td..baby nak lg la..."

"Boleh, tp, baby tlg abg dulu boleh?"

"Okay, blh.."

"Baby letak btg abg, dlm mulut baby ye..Macam baby makan aiskrim malaysia tu..tp, jgn kluarkan gigi.."

Baby angguk dan terus menghisap btg ku...Pada mulanya, baby mengalami kesukaran, dan lama kelamaan, hisapannya makin lancar...Dan, aku hampir mencapai klimaks..."Baby, abg nak pancut dah, baby telan ye air yg kuar ni.." Seraya itu, aku pon klimaks...Ternyata, mulut yg mungil itu mampu mmberi sensasi yg sgt nikmat...

Selepas kejadian mlm itu, hampir setiap hari, kami membuat xtvt itu...baby mula ketagih dgn gentelan jari aku...


Hampir sebulan selepas kejadian pertama, aku mula merasakan aku patut pergi level yg lebih lg...Malam tu, aku suruh baby duk diatas kerusi, dan aku kangkangkan kakinya, dan aku terus menjilat pantatnya...Memang nikmat, pantat muda ini memberi satu nikmat yg sukar aku gambarkan...Erangan baby tidak terkawal, lebih bernafsu dr biasa...."Abg, jilat biji baby laju2...sedap sgt....emmmhhhh....oh...sedap...."
Ku hisap biji kelentit baby dgn penuh nikmat...Ku tekan2 bijinya dgn lidah....Aku jilat biji dia selaju yg mungkin, bila aku tau yg dia hampir klimaks...."Abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang!!!! Sedapnyaaaaa...."Air yg keluar ku sedut...lemak....Setelah itu, ku selak lubang pantatnya perlahan2, aku lihat selaput daranya..Serentak itu,, nafsu ku mula membara....Lantas aku riba baby dan gentel biji kelentitnya dan perlahan2 aku masuk kan jari ke lubangnya....Pada mulanya, dia mengerang sakit, aku menengkannya dgn menggentel bijinya dan aku bisik padanya, yg sakit hanya permulaan...tak lama, dengar erangan kesedapan dari gerakan jari ku di lubang pantatnya...Jari ku penuh dgn darah perawan baby....

Lalu, aku dokongnya ke bilik kami, aku letak dia di atas katil...ku jilat pantatnya, gentel putingnya.....bila Baby nampak terlalu stim, aku pon masuk kan btg ke lubang pantatnya dgn perlahan2..sekali lg, dia menahan ku krn terasa sakit...lantas ku igtkan baby, yg sakit itu akn hilang...setelah beberapa kali btg ku kluar masuk, baby mula merasa sedap...."emmmhh....sdp sgt bang...lagi abg, baby suka abg fuck baby...."

"Abaaaaaaaaang...emmmh...sedap.....abg, baby nak.......aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.."kakinya kejang....aku pun dah tak mampu utk mnahan kemutan, dan juga ketat nya lubang panta baby, aku pancut terus ke dlm lubang pantatnya....Nikmatnya....

"Abg, termenung apa tu?" terus tsedar aku dr lamunan...aku lihat baby dgn nightie nya, mula menggoda ku...bentuk badannya makin menggiurkan berbbanding 3thn yg lepas...teteknya makin montok, pantatnya makin tembam dan gebu...membuatkan aku tak mampu utk mnolak godaannya....



4 comments:

  1. perghhhh...
    terbaik la..bila baca keras mencanak tahap maksimum sampai urat tersembul2 terus..ish best nye la klu ade pantat depan muka skang..

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. My god. Sriusly..na la juga

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete