Friday, December 23, 2011

Birthday Part II

After beberapa round mlm td, we all sume bgn lmbat..kepenatan....baby pon bgn, mandi....
Then, perot lapar lak....baby pon, dah siap2 pakai singlet n short, xpakai bra, but i pkai thong ;)
Baby trus pg dapor, nak masak...lgpon, ade la 2-3 org tetamu lg yg tggl...and sumenye lelaki....tengah siap2 kn bahan masak, sorang bgn, and dtg kt baby, trus pelok baby...dia ramas2 breast baby..emmm...but, sebabkan baby nak bg siap masak dlu, baby suruh dia mndi...hehehehe...and dia pon ikut je...smentara dia mandi, baby dah nak siap msk dah....lepas mandi, terus dia dtg kat baby, n sambung action td...this time, baby pon layan je la...die kiss leher baby, smbil ramas2 breast baby...emmm..then dia lick telinga baby....tgn dia menggentel2 puting baby...mendesah2 baby....then, dia pusing kan baby...terus dia selak baju baby, and isap breast baby...dia gentel2 puting baby gune lidah dia...terangkat2 bdn baby...then, tgn dia dah mrayau kat bawah...dia tggl short baby, n dia selak je thong baby, and gentel2 biji baby...licin je....air dh klua time tu...dia angkat kaki baby ke ats, n dia start lick pussy baby...aaahhhh....dia jilat slowly je...dia tekan2 lidah dia kt biji baby....sedap.....emmmpphhh...suddenly, dia lick laju2...terangkat2 bontot baby....then, dia berdiri, baby terus selak tuala dia, and isap batang dia...mula2, baby jilat2 kepala btg dulu, slowly baby jilat....jilat btg dia slowly....smbil ramas2 telor dia...then, baby masuk kan btg dia dlm mulut baby...emmmpphhh....isap laju2, then slowly, tekan smpai tekak baby...aarrrgghhh...dia mengerang....


Dia suruh baby berdiri, then, dia gentel biji baby dulu..emmmpphhh...sedaaaaaap...then, dia angkat kaki baby, dia masuk kn btg dia....zaaapp, trus masuk..arrgghhh..sedapnye....then, dia enjut laju2...smpai baby mrengek2....."i nak cum dh..." dia dgr i ckp cmtu, trus dia slow kan enjutan dia....dia sje maen2 kan i....i pon enjoy blik enjutan tu....argghhhh....seddap...emmmphh....suddenly, dia start enjut laju2 blik...aarrgghhhh....i mrengek balik....then, i cum.....dia tersenyum je....


Then, dia cabut btg dia, dia suruh i duduk atas dia...baby mmg suka, sbb blh klimaks byk kali...i pon duduk ats btg dia, and start beraksi....mule2, baby saje enjut laju2...arrgghhh.... nikmat...baby klimaks...then, baby goyang pelan2, dia enjoy dgn game ni...heheheh...tibe2, dia enjut baby laju2, aaahhhh...emmpphhhh...sedap sgt....smbil tu, baby gentel biji baby...baby klimaks....then, baby ajak bt doggy, dia pon laju je nak....so, pelan2 dia masukkan btrg dia...trasa penuh btg dia dlm pussy baby...slow2, dia enjut, smbil ramas breast baby...baby rasa, dia nk klimaks, so, dia enjut baby laju2....emmmpphh......argghhhh...tbe2, trasa panas je kt blkg bdn baby....dia dh klimaks...

After dat, baby trus masuk toilet, n basuh bdn baby...keluar2 je, guyz yg laen dh tersengih2 tggu baby...alamak..heheheeh...we all start our game kt ruang tamu pulak....u know what happen kn ;)

1 comment: