Tuesday, November 16, 2010

tips...

aku sebenarnya nak cakap pasal sesuatu yang geli ni..yang kalian suka.tapi gatai juboq buat buat tak suka.eleh..seks..seks..tau apa tu seks?bukan sek singkatan untuk sekolah tu.atau sek sek bum.ni seks..alaaa..yang laki dengan pompuan..ejas2 gesek2 tengkuk..buka baju,bogel,jolok2 hinjut2 tu..paham tak??atau nak saya letak gambar ngn efek bunyi sekali??

seks ni bagus sebenarnya..tapi ada jugak yang tak bagusnya..kalau haram la..seks bule melepaskan tensen..mengembira kan..menghilangkan kemurungan..mengeratkan kaseh sayang..menambah dosa..menyebabkan ketagehan.memuaskan nafsu.merosakkan akhlak..menambah anak luar nikah..err..serta salah satu cara untuk bersenam..tapi ada la beberapa part..dalam seks ni..kalau terjadi..amatlah potiong stim.yang tengah layan syiok syiok pon silap2 bule bangun pijak pasangan dia.orang yang sudah berkahwen dan tambah tambah yang suka berzina tu..macam kata kat diri seniri ja..err..sila amik berat benda ni!!

1.0.mulut berbau ..
bayangkan la..mula mula pegang tangan..mata bertentang mata..makin lama makin rapat..tubuh dipeluk lebih erat..bila nak mulakan step pertama ja..comolot..bau mulot..hadoi.naik hijau muka..macam bangkai lembu mati 5 hari..taik kucing lepas kena hujan panas pon tak busuk macam tu..bau petai.genuak.bau taik gigi basi.bau rokok.bau rokok takpa..hoho..bau macam macam..haish..jadi tolonglah..untuk keselesaan bersama..gosok gigi dulu..gosok lidah sekali!!!atau makan coklat hacks ka.kalau ada ridsect..spray dalam mulut..kalau takmau aksi seks anda berakhir dengan aksi live pasangan anda muntah badang.

2.0.kentut/sendawa
ni lagi satu..yang jenis angin banyak..duk tak duk errkkk errkkk..gerak sikit ja sendawa..belahak.errk..kontrol-kontrol sikit..dengan bau durian.tempoyak masam,laksa semalam keluar..haishhh..kalau nk sendawa jugak..alih ke arah lain..jangan biarkan bau tu terlepas..saya takot mulut anda kena selotep ja lepas tu..lagi satu..kentut..haishh..dalam keadaan hujan.sejuk.bertemakan bunyi hujan menghempas atap zin..dalam selimut berdua..tiba2 katak bawah pinggang bunyi.proooott..bau masam ja..yang tanpa bunyi lagi bahaya..bau kelat menusuk kalbu..haishh.dah la dalam selimut..melekat kat selimut..jenis tak berak 4 5 hari..perghh.memang btol btol holiao la..tolong laa..behave..nak melepas kalau p toilet sekejap pon tak pa la..

3.0.cakap lucah sangat..
tau la time tu tengah buat aksi lucah..tapi jangan la cakap lucah sangat..cakap nakal nakal manja manja taik kuda takpa..ni tak..segala tok nenek keluar..dah macam upacara nyumpah seranah kat page hate fb pon ada.percakapan tu jaga sikit..jangan la terlalu straight to the poen..huduh sangat kot..tau la nak suruh buat yang ni yang tu..tapi better bagi kias kias sudah laa..kalau dia tak paham..lukis..takpun sms..kan mudah..erkk..

4.0.diam.kaku.sepi seribu bahasa
yang tadi cakap lucah..ni yang diam lak..diam jaa..ek tak.uk tak..apa tak kata.."buat la apa pon..buat la..saya neves..saya rela.i'm yours.janji awak suka~"..bagi la respon sikit..sedikit bunyi rengekkan mungkin menaikkan lagi nafsu pasangan anda..jangan la duduk keras macam batas ubi ja..mata pejam..sorang ja duk pulun ketaq kepala..kena 2 3 round..mesti pasangan anda fikir."haram..aku beromen ngan tiang lektrik ka tadi??lopak air kat jalan pon reti bunyi"..damn you!

5.0.tak bercukur.
mak ai..bulu ketiak dah macam bulu jagung..nak sampai ke siku punya simpan..siap bule dendan lagi.dengan bau hangit hangit kelat..bulu hidung dah sama banyak ngn misai.misai lak sampai ke gusi punya simpan..ni kat kemaluan..dah macam hutan hujan tropika..sampai nak cari kemaluan pon tak jumpa..jepun sangat la kak long oi..siap berkutu berlangau lagi..tolong la..cukur sikit pon takpa..tu indentiti anda..tengok betapa anda jaga kebersihan ka tak..lagi lincin lagi mudah nak tanduk bak kata hai-o..hoho..

6.0.pakaian terlau ketat..susah dibuka
kalau pakai jeans tu..buka semi carrot dah..semi daun kucai.kecik rapat kak kaki ni..nak buka ja amik masa 2 3 jam..tali pinggang ni kalau bule lock pakai solex takpun forklock..dah lama pakai aku rasa..dengan kasut tali sampai paras lutut..lambat!!semua tu lambat..rugi masa.

7.0.sebut nama
tengah layan bukan main bagusss ja..tiba tiba p sebut nama kekaseh lama..atau kawan perempuan pasangan anda..atau mak dia..potong terus..tolong yaa..waktu tu hanya ada anda dan dia..jadi jangan libatkan orang ketiga dalam katil anda..paling bahana..jangan bandingkan dia dengan sesiapa.."mah..abang rasa awek abang yang lama si jenab tu lagi bagus,pandai layan".."sayang dah terer la..macam ex abang.".nak rasa makan penampar firaun.try la.

8.0.jawab fon/sms
tolong silent hanphone anda!!kalau bule..matikan seketika..ni tak..time tu sebuk la nak cakap ngan kawan tentang program memancing la,baju raya la,esaimen laa..buat sekejap berhenti..balas sms..tut tet tut tet duk tekan henset..silap hari bulan henset tu lekat kt dinding..bagi la masa sekejap..henset tu tak ke mana laa..haishhh..

9.0.tak tahu nak buat apa..
ni selalu terjadi kat kaum wanita la..laki ok..terer terlebih..pompuan ni.pekak air sangat..sampai apa pon tatau.bila berasmara..jadi macam charlie chaplin..teragak agak nak buat..sebab tu laki gila kat janda..berpengalaman.tolong la p baca buku ka tengok porn ka..tengok untuk ilmu..bukan tengok untuk jamu..tahu sikit sikit step pon dah memudahkan kerja kerja penyelengaraan nafsu..

10.0.amik gambar.
ni perkara terbodoh terbangang trbahalol kuasa berapa pon aku tatau yang anda buat..rakam video..untuk apa??kenangan??kenangan taik unta anda..ingat dalam otak sudah la..nak rakam rakam amik gambar tidur bersama watpa..lepas tu tersebar merata merata..yang pompuan..tolong jangan percaya sangat akal laki ni..otak tu selalu sangat letak kat lutut.laki tak akan rakam untuk buat kenangan laa..semua tu punca untuk nyusahkan diri anda kelak.awas ya!jauhkan dari handphone..


see you part 2!!selamat berzinaaa..dan mantapkan diri anda untuk kepuasan bersamaaaa..aaahh ahh ahh~


p/s:aku buat seniri binatang haram ni ok..bukan kopi pes ya setan kundur semua..harap jangan jadi bangang sangat ya

1 comment:

  1. hehehe.....statement cam marah jer.... paham cik tulis sendri. jgnla panggil sy setan...huuhuhuh
    nice tips, hehehehe

    ReplyDelete