Followers

Friday, February 12, 2010

sedapnya bersama kekasih gelap..

salam u ols..
ni i nak cite pengalaman terbaru i.. pada hari rabu lepas iaitu 10 Februari 2010...
i pergi ikut one of my office mate g karok... i pun memang giler karok... n die pun tahu..
kira malam tu saje jer konon baru nak berkenalan lah secara lebih mesra.. tak sangka sampai atas perut i pun die boleh duduk coz terlalu mesra..

kira i ngan die sebenarnya masih malu2 lagi lah...
i kuar ngan die bukan kuar berdua tau.. ramai2 g kat pusat karok.. memang ramai lah kawan2 die.. i tak suke ngan orang yang sebaya ngan i .. n die pun dah berusia n berpengalaman.. umur die ada lah 42 tahun n kawan2 die pun mestilah40 keatas kan??

masa dalam bilik karok tu, die adalah peluk2 i, tapi i wat malu2 lah..
die ada kiss leher i n cube2 nak gigit gak.. tapi ramai orang masa tu.. i kate i malu.. n die bisik lembut jer kat telinga i, kte main malam ni sayang.. tapi i jawab tak nak lah..

pastu selama lebih kurang lima jam duk bersama kawan2 n menyanyi kteorang pun kate nak balik lah.. tapi masa ni i dah stim sangat dah.. rase mcm tak tahan jer... coz die asik kiss i jer n try nak rabe breast i yang besar ni... hehehe

masa dalam bilik tu pun one of kawan die punye kekasih gelap kate, ko tak pernah bawak pempuan, tapi ko bawak yang besar dari aku punye lah... kalah lah aku.. hehehe pempuan tu cakap, kalo tak salah aku name pempuan tu emma...

then ni cite kat dalam kete lak... masa i masuk jer kereta terus die turunkan seat i n die kiss i sambil rabe2 breast i lembut... terus die angkat jer tshirt yang i pakai tu n buka bra i... n die dah mula sedut nipple i.. masa tu i rase mcm nak teruskan jer dengan aksi yang lebih berat dalam kete ni..
tapi sayang tetiba ada kereta lalu depan kete kteorang lepak tu...
n die kate syg kte main kat umah syg lah ea... umah syg tak der orang lain kan??
dalam perjalanan pulang kerumah i die menggentel puting i.. lepas puas gentel puting die gentel pulak bijik kelentit i yang gatal ni sambil jolok jari die masuk dalam pussy i..
masa tu air pun dah byk melimpah keluar.. i pun dah mengerang jer..

i pun suruh die stop jap.. coz i teringin nak rase batang die.. n nak tahu besar tak?? panjang tak?? n i dapat yang paling best setakat ni.. keras terpacak besar dan teguh... wow!!!
i pun mulakan dengan memainkan lidah i kat lubang di kepala takut nya
slow2.. n i masukkan batang die dalam mulut, kulum n hsap sampai die pulak suruh i stop, die tak nak membazir lagi die kate...

bile sampai rumah i jer, i naik dulu, n buka pintu n kemas tempat kteorang nak bertarung jap lagi, tak lame kemudian die pun dah masuk dlam umah i...
n dalam bilik i, tanpa buang masa die terus tanggal baju n seluar die, i pun tak nak buang masa, dah lame dah menahan gelora,, i pun dah kurang aktif sebab sebuk study n keje...
dari blakang die pluk i n mula mengepam breast i, n jilat2 leher i

i cakap naik atas katil lah, kte lawan kat sane yer abg..
die pun suruh i baring dulu coz die nak jilat satu badan i dulu, die kate....
die mula menjilat dari hujung kaki i naik keatas tanpa sentuh pussy i
tapi masa tu i dah menggigil dah kesedapan, dia diam sekejap n tetiba i rase lidah die dah ada kat pussy i, sedapnya , n i mengerang kesedapan lagi n ditambah lagi dengan jari n lidah die keluar masuk pussy i,

tak dapat nak gambarkan kat sini mcm mane sedapnya... tapi i mengerang tanpa henti lah.. n i rase badan i kejang.. kejang kesedapan, n mase tu die tadah air i ngan mulut die n die sedut air i masuk mulut die, best nya rase lidah die.. sedap sangat2...

n die angkat kaki i, sambil cakap abg masuk dalam ayg yer, nak rase kemutan pantat sayang. boleh buat mcm kemut lidah abg tadi tak, n i angguk jer, sebab dah tak mampu nak bercakap, tak terkata sedapnya...

n mase die nak masukkan tu, die tak terus masukkan... die gosok2 lubang die kat biji i... ah sedap... n bile i mengerang sedap tu die tetiba tujah masuk batang yang besar tu dalam pussy i... wow pedih nya,, rasa padat sangat.. ketat sangat die kate n die mulakan mendayung...

n i suke dengar suara die mengerang, dah lah suara sedap masa menyanyi masa memantat pun sedap gak...
die suruh i menonggeng n i tonggeng lah die masukkan batang die dari blakang sambil gosok lubang jubur i dengan ibu jari...
tak pernah ada orang wat mcm ni kat i
tapi sedap lah orang yang berpengalamn memang best...

tu belum lagi die tujah pantat i dari bawah sambil i duduk atas die... ah aah aah.. i ngerang... sedap taw... kalo nak tau mcm mane rase u ols kena cube lah...
n bersama ngan die berkali2 i rase air i keluar dengan lajunya..
n mase die nak dekat sampai die suruh i duk bawah balik...
die tujah laju2...
aah ah ah masa tu.. tak leh kate lain dah...
n air die pun keluar...
n die pancut dalam... terasa kekuatan pancutan die tu.. n banyak das lah.. byk sangat air die.. melimpah2...

i tak rugi kenal die, n i tahu akan ada lagi kisah i dengan die...
n tadi die ajak i main masa kat ofis...
tapi i risau lah coz ramai orang lagi masa tu.... tapi i tahu i akan dapat kesedapan yang lebih hebat lagi dari malam tu..

jumpe lagi yer kawan...

No comments:

Post a Comment